top of page
Search

In cusca de otel!


Lupul este mai mare in ochii fricosului decat este el in realitate!! Noi, de peste un deceniu, ne-am creat prieteni si vrem sa credem ca suntem o comunitate. S-au legat multe prietenii in aceasta perioada si ne bucuram sa vedem cum motivatia ii impinge pe eroii nostri sa devina mai buni, sa se autodepaseasca. Ne mandrim cu rezultatele lor si au un loc special in istoria noastra.

Asa cum v-am obisnuit, aducem mai aproape sportivi care au rezultate si prin acest lucru vrem sa motivam generatille tinere sa se mobilizeze si sa se autodepaseasca. Frica si comoditatea este acest lup care pare de neinvins dar prin disciplina si motivatia corecta , orice se poate atinge.

Orbocea Robert Marius a fost amabil sa ne raspunda scurt si sincer la cateva intrebari despre el si e dovada vie ca daca lucrezi intens la visul tau, poti obtine ce ti-ai propus.

  • Noi te cunoastem bine si ai si un numar mare de urmaritori. Pentru cei care nu te cunosc, ne poti spune 2-3 cuvinte despre tine? Cine este Orbocea Robert?

Orbocea R - Orbocea Robert in sportul de contact este fost campion la categoria grea in MMA, versiunea RXF - si actual luptator profesionist in Kickboxing si MMA, iar in viata de zi cu zi o persoana normala!



  • Esti cunoscut ca un luptator de MMA care a avut niste meciuri spectaculoase. Cum ai luat primul contact cu acest sport?

Orbocea R - Am luat contact cu acest sport datorita prietenul meu Casaru Catalin campion si el in MMA , care la insistentele lui am inceput sa practic acest sport. O persoana foarte importanta pentru mine si caruia ii sunt recunoscator , este antrenorului meu Asaftei Daniel, campion si el mondial si european care m-a invatat tot ce stiu la ora actuala despre acest sport!


  • Daca te-ai revedea ca si copil, cum te-ai descrie? Cum era Robert? Era atras de sporturile de contact?

Orbocea R - Da, de mic am fost atras de sportul de contact, urmaream filme cu Jean-Claude Van Damme si tot felul de filme in care sportul de contact era prezent!


  • In urma cu cativa ani , ai avut un meci cu Tolea Ciumac. Cred ca majoritatea barbatilor ar fi intimidati de inaltimea si greutatea lui, in schimb tu ai avut o strategie directa si erai cel care abordai intalnirile cu el. Cum reusesti? Cum iti depasesti fricile?

Orbocea R - Da, am disputat un meci cu Tolea acum cativa ani, un meci in care mi-am aparat titlul la categorie grea, unde am pierdut din pacate din cauza unei accidentari in timpul luptei! Cum reusesc!? Raspunsul este ca intr-un astfel de sport trebuie sa ai curaj si ambitie, asta este secretul!


  • Mai sus te intrebam de curajul si disciplina de care dai dovada. In viata de cele mai multe ori, multe persoane nu isi urmaresc pasiunea, nu confrunta problema direct, mereu fug de ele sau le amana. Mentalitatea din ring te-a ajutat si in afara lui?

Orbocea R - Eu cred ca fiecare om trebuie sa faca in viata ce ii place si sa isi urmeze visurile pt ca tot ce realizam in viata ne reprezinta, fie ca este vb de ceva pozitiv sau negativ!



  • Unde te vezi peste urmatorii 5 ani?

Orbocea R - Unde ma vad peste cativa ani?! Pai vreau sa tintesc cat mai sus indiferent ca este vorba de cariera mea sportiva sau cea profesionala! Nu vreau sa am limite si cred ca asta m-a facut sa reusesc de cel mai multe ori in viata!


  • Tu trebuie sa ai disciplina si pentru a fi sportiv dar trebuie sa ai disciplina si pentru un sport de contact. Cum ti-ai construit principiile? Ti-au fost insuflate de parinti sau singur le-ai construit?

Educatia si buna disciplina a pornit din start datorita mamei mele, pt ca am crescut fara tata si da, in viata trebuie sa te mai si autoeduci pt ca depinde doar de tine in viata ce asimilezi, lucruri bune sau mai putin bune!



  • De ce ne-ai ales in tot acest timp, sa te antrenezi la noi, la Total FItness Gym?


Orbocea R - De ce merg la Total Fitness de cel putin 10 ani?! Raspunsul este simplu, fiindca dupa parerea mea este sala cea mai dotata cu o gama multipla de aparate care iti ofera toate posibilitatile de a te antrena profesionist si a-ti atinge toate antrenamentele de varf in perfecta functionare!



  • Multumim ca ne treci pragul salii si felicitari pentru tot ceea ce faci. Vreau sa te intreb, in evolutia ta, cat de important a fost “sala de forta” pentru tine?

Orbocea R- Este o placere sa ma antrenez la Total Fitness pt ca dupa cum v-am spus si mai sus pt mine aceasta sala este perfecta pt un sportiv care doreste sa se antreneze profesionist! Cat de mult a contat sala de forta in cariera mea de sportiv de contact? Raspunsul este ca enorm de mult! De acolo iti iei toata forta si rezistenta muschilor!



  • Multumim pentru interviu si success in tot ce ti-ai propus!

Orbocea R- Multumesc si eu pt interviu si pt amabilitate!!

224 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page