top of page
Search

De ce Total Fitness Gym exista dupa 13 ani!

Nu am fost perfecti, nu suntem perfecti si probabil nu vom fi, dar mereu vom incerca sa fim cea mai buna varianta a noastra.

In iunie 2007, un sportiv de performanta revine in Constanta sa dezvolte un concept din Statele Unite ale Americii. O sala de fitness pe 3 nivele, 100 de aparate profesionale de forta si 45 aparate de cardio, o premiera pentru Constanta. Varfurile de gama Hammer, Cybex, Body Masters, Technogym, Precor,Matrix, Life Fitness si multe altele erau aduse pentru a dezvolta conceptul de fitness si cardio in acest oras.

In aceasta luna, Total Fitness Gym aniverseaza 13 ani! Multumim celor care au ales sa ne treaca pragul si multumim ca am fost prezenti la dezvoltarea multor sportivi, ca am fost alaturi de tinerii care si-au creat un stil de viata sanatos si care acum dupa 13 ani au devenit adulti pasionati de miscare.

Ne bucuram ca am inspirat multe sali, ca am dus in Constanta la un alt nivel impreuna.

Total Fitness Gym in iunie 2020, are parte de un #restart, un moment in care toate societatea si-a dat un restart din cauza unei pandemii. Pentru ca toti dorim sa revenim la normal, in aceasta perioada cand voi ati stat in siguranta acasa, noi ne-am mobilizat sa facem schimbari importante pentru voi, cei care ne treceti pragul. Multe aparate noi de top de peste ocean, un numar de peste 125 de aparate de forta, peste 55 de aparate cardio, peste 25 de bari olimpice, peste 4 tone de discuri si peste 3 tone de gantere.


Am adus niste noutati si aveti mai jos cateva modele :


  • Hammer Strength Wide Lat

Echipament robust de antrenament pentru forță, creat pentru sportivul de elită și pentru cei care doresc să se antreneze ca unul.

Coarnele de greutate separate implică mișcări divergente și convergente independente pentru o dezvoltare egală a forței și varietate de stimulare musculară. Această mașină oferă antrenament Iso-Lateral dublu cu pivoturi înclinate în două planuri diferite.






  • Arsenal Strength T-Row Bar


Acesta vine cu o bară special concepută care permite retragerea completă a umărului. Șelele cu gantere sunt, de asemenea, standard pe această piesă pentru variabilitatea exercițiilor fizice. Înălțimea raftului reglabilă, precum și o platformă reglabilă a piciorului permit utilizatorilor tuturor staturilor să utilizeze această piesă.





  • Titan Fitness - Hex Bar

Această bară de tracțiune hexagonală de la Titan Fitness a fost proiectată pentru a fi utilizată în interior, cu 3 prize, 3 marimi. Intinderea mânerului măsoară 22 " pe toată suprafața, astfel încât să puteți ridica cu ușurință bara . Încercați să stăpâniți sistemul de siguranță al rackului de putere și să aveți o poziție de pornire ridicată pentru ridicări.







  • Yukon Bar

Scapa de durerea îngrijorătoare la spate și la umeri, cu un design strălucitor de barbie curbat. Yukon vine cu o capacitate extraordinară de 2.000 LB. S-au făcut si alte modificări funcționale de proiectare, de exemplu, bara de la Yukon va rămâne în poziție verticală atunci când este blocată.








  • Black Widow Multi Bar

Are numele barei ondulate, însă nu este doar utilizarea sa.

Incărcarea plăcii devine mult mai ușoară, iar sportivii își pot începe mișcările de ondulare direct de la înălțimea de pornire, mai degrabă decât să fie nevoiți să ridice bara de pe sol. Mișcările strânse ale bancii se pot dovedi și mai confortabile cu acest tip de barberă specială, iar „concasoarele de craniu” (extensii de triceps culcat) sunt făcute mai sigure și mai realizabile, deoarece utilizatorii pot acum să se configureze bara de curl în J-cups. sau pe Spotter Arms.







  • Hammer Strength - 4 Way Neck


Hammer Strength 4-Way Neck este un antrenament sigur și eficient al flexiei anterioare, posterioare și laterale. Hammer Strength este marca mondială numărul 1 de echipamente încărcate cu plăci. Echipele sportive de top pro și programele de atletism ale colegiului folosesc Hammer Strength, ceea ce îl face o alegere ideală pentru cei care doresc echipamente de pregătire de top.




  • Cybex Donkey Calf

Ridicari pentru gambe la 60 de grade Cybex are biomecanică superioară într-un pachet eficient din spațiu, iar designul său superior satisface nevoile utilizatorilor avansați, fără a intimida pe alții.




  • Medx Stretching

Tehnologia unică plasează corpul în poziții avantajoase din punct de vedere biomecanic pentru o întindere eficientă. Programul cu șapte întinderi îmbunătățește mișcarea în jurul genunchiului, șoldului, coloanei vertebrale, umărului, cotului și încheieturii, pe lângă întinderea a șapte grupe musculare majore - inclusiv hamstrings și șolduri.













  • Icarian Lat Pulldown cu bara Rogue - Multi Lat

- consolidează patru opțiuni diferite de plasare a mânerului într-o unitate de depozitare convenabilă. Este proiectat pentru a fi folosit cu Rogue Monster Lat Pulldown, dar este compatibil și cu majoritatea celorlalte mașini lat pulldown . Ambele plăci de capăt sunt confecționate din oțel tăiat cu laser de 0,1875 "cu marcaj Rogue, în timp ce, cele opt mânere sunt cioplite în interior și sunt construite din țeavă de 1" plan 40, cu mânere cu diametrul de 1,31 ". Întreaga unitate este terminată în standardul nostru strat texturat de pulbere neagră.



525 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page